Kongoveteranene reiser til Finland!

Hurra, hurra! Kongoveteranene, med engelsk tittel Congo 1961, er valgt ut til Scandinavian International Filmfestival, en finsk filmfestival som går av stabelen 6. til 9. oktober i Helsinki 🇫🇮 Blant flere hundre innsendte filmer, skal Kongoveteranene konkurrere mot 11 andre filmer i kategorien lang-dokumentar. 👊👍Filmen er så langt plukket ut til tre svenske 🇸🇪🇸🇪🇸🇪 og en finsk festival 💥🎉 Takk til hele teamet som har gjort dette mulig, og ikke minst til veteranene som har stått fram med sine viktige fortellinger! Dere bærer denne filmen! Kanskje et lite tankekors at ingen norske festivaler så langt har finnet plass til den? Men vi får se hva tiden bringer! https://www.sciff.fi/copy-of-sciff-decumentary-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s