Ønsker du en eksklusiv visning av Kongoveteranene?

Nå kan du arrangere en kinovisning av filmen om Kongoveteranene for ditt lokallag eller forening!

Film og faglig påfyll – en god kombinasjon

Planer om fagdag, eller samlingspunkt i 2023? Filmen om Kongoveteranene kan være et godt utgangspunkt for å møtes, for å diskutere og for å lære.

Film åpner opp for refleksjon og samtale på en helt egen måte og filmen om de norske FN-veteranene som var i Kongo på 1960-tallet er både tankevekkende og lærerik. Her lærer du om en helt unik operasjon i FNs historie og om hva det kostet for mange nordmenn som dro i tjeneste for FN og freden.

Hva innebærer en eksklusiv visning

Vi har god erfaring med å tilby eksklusive kino-visninger av filmene våre, både for lokallag, arbeidsplasser og foreninger. Dette er visninger som foregår i kinosalen og hvor du kan invitere en eksklusiv gruppe til å kommer sammen for å se filmen. Det settes av tid i kinorommet i etterkant av filmen som dere kan benytte som dere vil. Mange ønsker å bruke tiden til å reflektere sammen eller presentere annet faglig påfyll, enten gjennom eksterne fagpersoner eller resurser innad i eget miljø.

  • Det må være minst 50 publikummere tilstede for at kinoen åpner salen for billettsalg til vanlig kinopris. (det vil si at dere må kjøpe minst 50 billetter til visningen og ellers betaler pr hodet for alle over 50 stykk.
  • Du som arrangør og initiativtager, står fritt til å planlegge og fylle tiden i etterkant av visningen med faglig innhold. ca 30-40 min.

Hvordan komme i gang?

Dersom du ønsker å arrangere en eksklusiv visning av Kongoveteranene så tar du kontakt med oss. Vi booker kinoen for deg og kan hjelpe med råd og tips til faglig ramme dersom det er ønskelig.

Kontakt virvelfilm@gmail.com

Tlf. 90 67 65 98

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s